ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде акція «Вулична мода»

Львівський портал

|

Сьогодні, 17 червня, у Саду Бернарденгарден на Валовій акція під гаслом «Вулична мода». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, організатором є ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя». Розпочнеться захід о 16:00 год.

«Цією акцією ми продемонструємо речі, від яких вже хтось відмовився. Вони могли бути втрачені, але разом ми намагаємося їх зберегти. Суть зовсім не в речах і в тому, як вони виглядають, а в тому, як ми почуваємося в них і який зміст вкладаємо», – повідомляють організатори.

Акція складатиметься з кількох показів, що відтворять моду попередніх десятиліть. У ній візьмуть участь мешканці, працівники, волонтери та друзі «Спільноти взаємодопомоги «Оселя». Відбудеться також демонстрація вживаних декорованих тарілок арт-майстерні «Оселі». Важливо зауважити, що всі моделі колекції з показу можна буде придбати.

«Система соціального захисту бездомних в нашому місті поєднує роботу органів влади і недержавних організацій. Сьогодні у Львові функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, який є бюджетною установою управління соціального захисту, в якому надають різні соціальні послуги. Попри те, Львівська міська рада системно підтримує й ініціативи неурядових організацій. Так, цьогоріч, в рамках конкурсу соціально-культурних проектів, управління соціального захисту дофінансовуватиме проект «Спільноти взаємодопомоги «Оселя» – «Центр реінтеграції для бездомних громадян». Власне, ми розуміємо, що лише у взаємодії громади і влади міста, вдасться вибудувати ефективну систему соціального захисту за європейськими стандартами», – додала заступник начальника управління соціального захисту Наталія Кузяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *