ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового знову перейнялися вивісками

Львівський портал

|

Відбулися громадські слухання проекту рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про затвердження порядку встановлення вивісок у м. Львові», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Проект був представлений громадськості у вигляді презентації, в якій пояснено основні питання та особливості нового Порядку встановлення вивісок у Львові. Усі пропозиції та зауваження, висловлені учасниками громадських слухань, зокрема питання щодо термінів погодження проекту вивіски, використання у Львові прапорів, будуть детально розглянуті та доопрацьовані.  

«У цьому проекті прописані основні питання, які можуть виникати щодо встановлення вивісок у Львові. А саме: конкретне визначення терміну «вивіска», аби суб’єкти господарювання розуміли чим вивіска відрізняється від реклами, порядок розміщення, а також демонтажу вивіски, зазначені детально опрацьовані вимоги щодо зовнішнього вигляду та розташування вивісок на фасаді будівель. А також, визначено, де і які вивіски розміщувати у Львові заборонено», – розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *