ОСТАННІ НОВИНИ

У житлових будинках міста ремонтують аварійні покрівлі

Львівський портал

|

Покрівлі 270 житлових будинків ремонтують по районах Львова. У Галицькому району заплановано виконати ремонт 66 покрівель будинків на суму понад 2 млн. гривень. На сьогодні ми вже відремонтували 9 покрівель, 2 об’єкти знаходяться в процесі ремонту, найближчим часом розпочнуть ремонт ще 6. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Личаківському районі за кошти адміністрації району заплановано відремонтувати 75 покрівель, з них 6 відремонтують капітально, вже виконаний ремонт на 10 об’єктах, в роботі знаходиться 4 покрівлі.

У Шевченківському районі заплановано відремонтувати 28 покрівель, відремонтованими є вже 3 покрівлі, в процесі ремонту знаходиться 5 покрівель.

У Сихівському районі заплановано відремонтувати 47 дахів, з них 2 будуть відремонтовані капітально. Наразі ремонт на 5 з запланованих об’єктів вже виконано, 8 покрівель є в роботі.

У Залізничному районі планується відремонтувати 30 покрівель, на 11 об’єктах ремонт вже виконано, на 6 дахах виконуються ремонтні роботи.

У Франківському районі заплановано відремонтувати 24 покрівлі, ремонт вже виконано на 1 об’єкті, ще 2 об’єкта знаходиться в роботі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *