ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники застосували зброю до п`яних хуліганів

Львівський портал

|

Прикордонникам Мостиського загону довелося застосували зброю, аби вгамувати двох нетверезих хуліганів, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.

Це сталося на контрольному пості «Ужок» у Турківському районі. Прикордонний наряд зупинив мікроавтобус «Фольцваген-транспортер» з метою дотримання правил прикордонного режиму та в ході проведення оперативно-профілактичних заходів «Профілактика-2011». Проте водій і пасажир відмовилися виконувати законні вимоги правоохоронців. Більше того чоловіки почали грубо лаятися і погрожувати фізичною розправою. Та цього як виявилося їм було мало. Вийшовши з машини вони здійснили напад на прикордонників. Стражам кордону довелося зробити попереджувальний постріл з пристрою для відстрілу гумових куль Форт-17Р й нападники були миттю зупинені. 

За кілька хвилин до місця несення служби прибула група реагування з відділу прикордонної служби «Сянки». Згодом чоловіки були доставлені в Турківську районну лікарню, де було підтверджено, що молодики перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. Пояснити причину своєї поведінки вони не змогли. Про затримання хуліганів було проінформовано Турківський РВ УМСУ та відділення ДАІ. Після чого затримані були доставлені у відділ прикордонної служби “Сянки” Мостиського прикордонного загону для розбору по факту нападу на прикордонний наряд. Відносно одного з нападників, який здійснював активний опір прикордонникам Турківською районною прокуратурою порушено кримінальну справу за статтями 296 ч.1, 342 ч.2 ККУ- “хуліганство” та “опір представникам правоохоронних органів". Відносно другого чоловіка приймається рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *