ОСТАННІ НОВИНИ

Львів почав підготовку до формування бюджету на 2012 рік

Львівський портал

|

Львівська міська рада розпочала роботу щодо формування міського бюджету на 2012 рік.  До 1 липня буде сформовано перелік об’єктів, капітальні видатки на які у 2012 році планується проводити за рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз ми формуємо наші потреби, кожен з головних розпорядників коштів подає свої пропозиції щодо об’єктів фінансування. Міністерство фінансів в свою чергу формує базу дохідної частини, вираховує контрольні цифри, спираючись на ці контрольні цифри, ми зможемо сформувати суми надходжень та збалансувати їх з видатками. Зараз ми формуємо основні потреби міста, а вже у вересні, коли матимемо цифри міністерства фінансів, будемо розуміти, наскільки фінансові можливості зможуть забезпечити потреби міста», – повідомила заступник директор департаменту фінансів Ліна Миколаїв.

Крім розрахунку прогнозованих надходжень до міського бюджету та прогнозованих витрат, планується провести семінар з розпорядниками коштів щодо особливостей формування бюджету на 2012 рік. Виконавчі органи Винниківської міської ради, Рудненської та Брюховицької селищних рад також братимуть участь у складанні та розгляді міського бюджету міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *