ОСТАННІ НОВИНИ

Боржникам гарячої води не подаватимуть

Львівський портал

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», до кінця тижня буде відновлено подачу гарячої води всім споживачам підприємства. Однак, через заборгованість без гарячої води залишається 17 споживачів категорії населення, які були відключені від гарячого водопостачання ще в опалювальний період. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Це ЖЕК міста Винники (вул. Кільцева,2,2а,6,7,8,10), ЖБК «Молодіжний» (вул. Тарнавського,120), ТзОВ «ЖЕК-Агро» (вул. Китайська,8), ТзОВ РЕД «Карпатбудсервіс» (вул. Зелена,115ж), ДП «ЖЕК ВАТ «ЛДБК №2» (вул. Кавалерідзе,9), ЛКП «Старий Сихів» (пр. Червоної Калини,85, ОСББ «Червоної Калини,85а (пр. Червоної Калини,85а), ТзОВ «Львівавтокомплектація» (вул. Кульпарківська,139, вул. Наукова,16), ЖБК-40 (вул. Володимира Великого,9), ЛНДРТІ (вул. Володимира Великого,14), ДП «ЖЕК ВАТ «ЛДБК №2» (вул. Чигиринська,1).

За словами директора «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, основне завдання підприємства зараз – це відновлення подачі гарячої води у всі райони. Однак після відновлення найбільші боржники залишаться без гарячої води.

«Для того, щоб мати змогу забезпечити наших споживачів гарячою водою, зі свого боку, ми робимо все можливе і неможливе. Щоб максимально швидко ліквідувати всі пориви і пошкодження на мережах, відколи почалися ремонтні роботи після гідравлічних випробувань, ремонтний персонал ЛМКП «Львівтеплоенерго» забув про вихідні дні. Залишається інше – необхідність вчасного розрахунку споживачів з «Львівтеплоенерго», для того щоб ми могли розраховуватися з газовиками і отримувати необхідні ліміти газу», – розповів С. Пакіж.

Сьогодні заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 111,8 млн. грн. Борг за цей опалювальний сезон – 19,6 млн. грн. З них борг населення 99,3 млн. грн. За цей сезон борг становить – 15,9 млн. грн. Такі категорії населення як ОСББ та ЖБК заборгували підприємству понад 5,5 млн. грн..

У зв’язку з цим, адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України».

За інформацією теплопостачального підприємства, усім боржникам надіслано попередження про можливе відключення їх від гарячої води у разі не погашення заборгованості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *