ОСТАННІ НОВИНИ

Добкін передумав їхати до Львова 22 червня

Львівський портал

|

Голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін швидше за все не приїде до Львова 22 червня – в день початку Великої Вітчизняної війни. Про це він повідомив 14 червня.  За словами Добкіна, його плани поїхати до Львова були незмінні до заяви Олега Тягнибока, в якій той відзначив, що «різні люди збираються приїхати до Львова і топтатися на кістках невинноубієнних жителів західних областей військами НКВС».

«Він назвав, в тому числі, і моє прізвище. Я розумію під яким соусом з´явилася ця заява. Швидше за все, 22 червня може стати продовженням 9 травня, а бути учасником безчинств – у мене бажання немає», – відзначив Добкін.

За його словами, ставати посібником заворушень, які «я так розумію, що вже закладено в сценарії, я теж не хочу».

«Я чекаю запрошення від своїх львівських друзів. Якщо буде запрошення приїхати з конкретною метою, яку вони знають, то я готовий сісти в літак і прилетіти. Якщо мій приїзд ускладнить політичну обстановку в цьому регіоні, то я знайду будь-який інший день, коли мене там будуть раді бачити», – відзначив Добкін.

Як повідомлялося раніше, лідер ВО «Свобода» закликає львів´ян 22 червня масово вийти на вулиці, щоб «поставити крапку» в провокаціях заїжджих «гастролерів».

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *