ОСТАННІ НОВИНИ

Нетверезий викрадач влаштував раллі вулицями Львова

Львівський портал

|

 Інспектори ДАІ затримали нетверезого водія, якого підозрюють у викраденні транспортного засобу, повідомляє прес-служба управлінн ДАІ у Львівській області. За даним прес-служби, учора на перехресті вулиць Липинського-Промислова за порушення правил дорожнього руху працівники ДАІ зупиняли автомобіль «Іж-2717».

Незважаючи на вимогу про зупинку, водій автомобіля не зупинився, а натомість додавши газу, почав утікати, при цьому неодноразово створюючи аварійну ситуацію іншим учасникам дорожнього руху.

Наздоганяючи автомобіль через вулицю Чигиринську, інспектори ДАІ таки затримали водія на вул. Творчій, 2. Утікачем виявився 23-річний житель міста Сколе. При спілкуванні з ним, було чути різкий запах алкоголю. На прохання пред’явити документи, які б засвідчували особу водія та право власності на транспортний засіб, у водія жодних документів не було.

Під час спілкування із водієм автомобіля, із салону вийшов пасажир, 22-річний житель міста Сколе, який одразу ж почав нецензурно виражатися у сторону працівників ДАІ, погрожував їм звільненням з органів внутрішніх справ. Крім того, при огляді автомобіля інспектори ДАІ виявили, що замок запалювання та замок лівої дверки автомобіля – відсутні. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Шевченківського райвідділу міліції міста Львова та передано даний автомобіль.

Водія було доставлено на медекспертизу, де встановили, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння (рівень алкоголю у крові – 1,49 проміле). На водія складено адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Після цього водія та пасажира було доставлено у Шевченківський райвідділ міліції для подальшої перевірки.

Загалом протягом 13 червня 2011 року у Львові та області було зафіксовано дев’ять фактів, коли водії транспортних засобів, більшість з яких перебували у стані алкогольного сп’яніння, чинили фізичну непокору працівникам міліції. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *