ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в ДТП травмовано чотирьох осіб

Львівський портал

|

Четверо осіб постраждали в ДТП, що сталося 11 червня на трасі Київ-Чоп у селі Орява Сколівського району, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Водій автомобіля «Шевроле Авео», 27-річна жителька села Старотниця Ужгородського району Закарпатської області, рухаючись у напрямку до міста Київ, не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем «КІА» під керуванням 43-річного жителя міста Стебник.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Шевроле Авео» отримала тілесні ушкодження. У жінки – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, політравма, перелом лівого плеча, травма шийного відділу хребта. Її госпіталізували у Сколівську центральну районну лікарню.

У цій ДТП трами отримали двоє пасажирів автомобіля «Шевроле Авео», 31-річний та 37-річний жителі села Старотниця Ужгородського району Закарпатської області. У них – струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забій тім’яної ділянки голови, вивих лівого плеча та політравма, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

Крім того, із тілесними ушкодженнями у вигляді забійно-різаної рани коліна до Сколівської центральної районної лікарні було доставлено пасажира автомобіля «КІА», 14-річного жителя міста Стебник, учня 9-го класу СЗШ №11 міста Стебник. 

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *