ОСТАННІ НОВИНИ

Наступними вихідними Львів святкуватиме 10-ту річницю приїзду Івана Павла ІІ

Львівський портал

|

24-26 червня Львів відзначатиме 10-ту річницю приїзду Івана Павла ІІ. Відбудеться урочиста Божественна Літургія за участю Глави УГКЦ Святослава, вечірня з литією, перенесення мощей блаженного священомученика Григорія Лакоти до Львівської духовної семінарії Святого Духа. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Молодь також зможе взяти участь у духовному концерті та молитовних чуваннях, які відбудуться 25 червня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці (пл. Івана Павла ІІ, 1).

«Під час візиту до нашого храму Святіший Отець посіяв у душі парафіян зерно віри та правди. Тепер ми мусимо просити в Бога сонечка і теплого дощику, щоб це посіяне зерно змогло прорости. Якщо ми хочемо бачити Україну, наших дітей, щасливими, то мусимо наполегливо працювати. Працювати не лише для фізичного, а й для духовного. Ми не можемо забувати, що наша душа також потребує їжі. Тому спільна молитва, спільне прославляння Бога – це та істина, яку наша парафія наслідує. Закликаємо усіх приєднатись до спільної молитви та відчути радість Божого благословення», – розповів настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Орест Фредина. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *