ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради передали книжки в дитячі будинки Дрогобича й Борислава

Львівський портал

|

Перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій привіз у дитячі будинки Дрогобича і Борислава книжки, зібрані Форумом видавців в рамках благодійної акції «Подаруй дитині книжку!», до якої долучилася також Львівська обласна рада. Зокрема, передано книжки, які придбала з ініціативи голови Львівської обласної ради Олега Панькевича обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини». Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

Петро Колодій разом із депутатами Львівської обласної ради Михайлом Задорожним, Андрієм Холявкою, Юрієм Зірченком та депутатом Дрогобицької міської ради Олегом Хрущем завітали до Дрогобицького дитячого будинку «Оранта», в якому виховується 26 дітей. Разом із представником Форуму видавців Олесем Зваричем вони поспілкувалися з директором закладу Оксаною Дацюк та її вихованцями.

«Я щасливий побачити усміхнених дітей, які гортають цікаві, гарно ілюстровані книги, – сказав перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, – адже без книги неможливо уявити свого життя. Завдяки сумлінним старанням ГО «Форум видавців» та небайдужих людей діти можуть читати якісну літературу і всебічно розвиватися. Я вдячний всім, хто спричинився до того, щоб в дитячих серця запалала радість, і сподіваюсь, що це не остання наша зустріч».

Депутати Львівської обласної ради разом з депутатами Бориславської міської ради, зокрема Юрієм Химином, також навідалися до Бориславського дитячого будинку «Оріана», де директором Ірина Костира.

«Ви навіть не уявляєте, скільки радості ви привезли з собою і подарували дітям, – зазначила директор. – Діти потребують книжок, вони всі в нас читають і цікавляться найрізноманітнішою літературою. Ми знаємо, що благодійна акція проводиться не вперше, нам і в попередні роки дарували книги, і я сподіваюсь, що акція буде відбуватися й надалі,  адже книга – це наш другий вчитель».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *