ОСТАННІ НОВИНИ

Львів обиратиме Міс перлинку

Львівський портал

|

Львів визначатиме найгарнішу Міс перлинку, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Захід проводитиметься сьогодні у приміщенні клубу «Picasso» за адресою вул. Зелена, 88. Початок заходу о 16.00 год. У конкурсі братимуть участь діти шкільного віку та молодь. 

Усіх, хто зголосився до участі було поділено на різні групи відповідно до віку. Журі конкурсу у складі 10 осіб визначатиме з кожної вікової групи переможця в номінаціях: «Міс Перлина», «І Віце-Міс» та «ІІ Віце-Міс».

«Впродовж останніх семи років Установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району Львова проводить конкурс «Міс Перлина». Основним завданням ми собі ставимо зробити класичний конкурс краси дитячим, цікавим веселим та без сліз, адже щасливими у конкурсі є лише троє учасників, що вибороли призові місця та титули, через це під час проведення підготовки до конкурсу журі приглядається до учасниць і у кожній відзначає родзинку та оцінює її присвоєнням титулів – Міс Вишуканість, Міс Українка, Міс Грація, Міс Оригінальність, Міс Артистичність, Міс Талант, Міс Досконалість, Міс Ніжність, Міс Елегантність, Міс Гармонія, Міс Фотомодель, Міс Бездоганність, Міс Чарівність, Міс Неперевершеність, Міс Індивідуальність, Міс Особистість, Міс Витонченість, Міс Тендітність, Міс Вродливість, Міс Феєричність, Міс Надзвичайність, Міс Незрівнянність, Міс Романтичність. Кожна дитина дістає подарунок за участь і таким чином задоволена та щаслива, що в свою чергу підносить самооцінку дитини та позбавляє комплексів», – розповіла авторка ідеї конкурсу, директор УДЮМК Галицького району Львова управління молоді, сім’ї та спорту Катерина Кароль.

«Виступ конкурсантів збагачено вокально-хореографічними номерами. Однією з умов участі в конкурсі є показ своїх творчих здібностей. Це є нелегким завданням для конкурсантів, але спонукає до наполегливої, серйозної підготовки. Для конкурсу «Домашнє завдання», який входить у програму заходу, дівчата ретельно підбирають сценічний образ або номер який найвдаліше підкреслює їх таланти. Найчарівніше учасниці виглядають у бальних сукнях під час проведення завершального дефіле у якому журі визначає переможців та підводить підсумки конкурсу», – розповідає педагог-організатор Валентина Панасюк.

19 серпня 1888 року в Бельгії пройшов перший в світі конкурс краси. В ньому брала участь 21 красуня. Під час проведення всі чоловіки були одягнуті у фраки, а жінки – в довгі сукні. Перший же світовий конкурс відбувся в 1951 році в Лондоні. Саме тоді пройшло перше дефіле в купальниках. В нинішній час конкурси краси вже стали буденністю, але буденністю, яка перетворює наше життя на свято

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *