ОСТАННІ НОВИНИ

Львову показали “швидкі”, що їздитимуть під час Євро-2012

Львівський портал

|

Презентація сучасних автомобілів швидкої допомоги фірми “Рено”, які незабаром складатимуть на ЛАЗ, відбулася сьогодні перед оперним театром у Львові. Як зазначив під час виступу віце-прем`єр Борис Колесніков, вже за кілька місяців такі автомобілі збиратимуть у Львові передовсім для потреб міст, що прийматимуть Євро-2012.

Зі свого боку голова ЛОДА Михайло Цимбалюк зазначив, що цей проект дасть можливість створити нові робочі місця і дати новий поштовх для відродження ЛАЗу. “Я переконаний, що за виробництвом цих автомобілів наш ЛАЗ піде далі” – наголосив М.Цимбалюк.

Натомість голова спостережної ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін підкреслив, що для його підприємства це дуже важливий момент, бо “Рено” вперше в історії передає іншому підприємству сучасні технології з організації виробництва та сервісу.

За попередніми даними, до кінця цього року містам, що прийматимуть Євро-2012 мають передати 100 таких машин швидкої допомоги.

Як повідомив начальник управління охорони здоров`я Львівської міської ради Володимир Зуб, потреба міста в автомобілях швидкої допомоги становить приблизно 75 штук, а зараз на виклики виїжджають понад 40 машин щодня. Однак це переважно автомобілі класу “А” – ті, що транспортують хворого до лікарні. Натомість автомобілі, що їх презентували сьогодні мають значно більше можливостей, аж до порятунку життя пацієнта під час руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *