ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго” таки залишить Львів без води?

Львівський портал, Чернігівська правда

|

Сьогодні, 07 червня, ПАТ „Львівобленерго” приступило до організаційно-технічних заходів щодо припинення електропостачання ЛМКП „Львівводоканал”, повідомляє відділ корпоративних зв`язків енергетичної компанії.

“Львівводоканал” не заплатив борг на суму 2,2 млн грн. З цієї суми півтора мільйони гривень — це борг за лютий, який комунальне підприємство мало сплатити до 9 березня.

У “Львівобленерго” зазначають, що неспроможність керівництва ЛМКП „Львівводоканал” виконувати свої договірні обов’язки та щомісячні гарантії негативно впливає на рівень розрахунків ПАТ „Львівобленерго” з ДП „Енергоринок” і несе загрозу життєзабезпеченню Львова.  

Як повідомлялося раніше, енергетики погрожували в разі несплати коштів з боку водоканалу припинити подачу електрики на насосні станції “Львівводоканалу”. По суті це означає припинення подачі води жителям міста.

Учора керівництво “Львівводоканалу” звернулося до прокуратури з проханням заборонити припинення подачі електрики, зважаючи на негативні наслідки, які цей крок матиме для населення Львова.

Малюнок – Чернігівська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *