ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна адміністрація розпочала підготовку до опалювального сезону

Львівський портал

|

Підготовку до наступного опалювального сезону обговорили сьогодні під час селекторної наради в ЛОДА, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

"Цього року ми ставимо особливий акцент на впровадження альтернативних джерел опалення", – на цьому наголосив під час наради голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Пріоритетними завданнями підготовчого періоду визначено:  виконання запланованих заходів з підготовки об`єктів життєзабезпечення населених пунктів області до роботи в зимовий період 2011/12 року в повному обсязі та у встановлені терміни з урахуванням коректив, внесених урядом; забезпечення до початку опалювального сезону стовідсоткових розрахунків за спожиті енергоносії.

Окрім того, розпорядженням голови Львівської ОДА створено обласну робочу групу з координації виконання заходів з підготовки до опалювального сезону та запроваджено моніторинг виконання цих заходів.

Згідно з вимогами уряду, підготовку об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2011/12 року необхідно здійснити до 15 вересня 2011 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *