ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нелегально торгували білоруськими сигаретами

Львівський портал

|

Управління ДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області прикрило канал збуту на території Львівської області тютюнових виробів виробництва Республіки Білорусь, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поблизу пункту пропуску через державний кордон автомобільного сполучення “Рава-Руська”, викрито жителя Жовкви , який на власному автомобілі Фіат–Дукато ввозив тютюнові вироби з підробленими акцизними марками.

Правоохоронці виявили та вилучили 21 950 пачок цигарок , з них 750 пачок “L&M”, 5 200 пачок “Minsk” , 16 000 пачок “Фест” загальною вартістю 187, 5 тис грн. 
Взірці вилучених тютюнових виробів направлено на експертне дослідження в НДЕКЦ ГУМВС України у Львівській області.

31травня цього року слідчим відділом Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області порушена кримінальна справа за ознаками ч. 1 ст. 204 КК України за фактом транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.  

Зараз проводяться розшукові заходи для встановлення інших осіб, причетних до скоєння злочину та встановлення усієї мережі сітки збуту підакцизних товарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *