ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться капличка для людей з обмеженими можливостями

Львівський портал

|

У Львові планують облаштувати капличку для людей з обмеженими можливостями. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. Капличка буде облаштована в одній з кімнат Фонду реабілітації людей з набутими вадами, що на вул. Городоцькій, 81.

«У нас в фонді працюють люди з вадами, які навчають інших людей з набутими вадами обслуговувати себе в побуті, поводитись у суспільстві і отримувати від життя задоволення: є клуб шахістів, який є чинним чемпіонами України з шахів; є людина з вадами зору, яка навчає людей обслуговувати себе в побуті, чистити картоплю, прати, пекти, варити, смажити і так далі; є масажисти; є солярій. Ми подумали, що непогано було б облаштувати капличку. Ротарі-клуб «Львів-леополіс» пообіцяв допомогти нам матеріально. Сьогодні у мене була зустріч з владикою і він пообіцяв зробити отця Романа Мануляка нашим духовним наставником», – наголосила Оксана Потимко.

Також серед найближчих планів львівських неповносправних – частіше влаштовувати подорожі до святих місць та в кожному купувати ікону, щоб таким чином облаштовувати свою капличку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *