ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик зіткнувся з потягом — четверо травмовані

Львівський портал

|

На Львівщині пасажирський потяг зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», шпиталізовано четверо людей. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області. Дорожньо-транспортна пригода трапилась 22 травня о 20.30 на залізничному переїзді у місті Червоноград. Водій автомобіля «ВАЗ-2101» зіткнувся з пасажирським потягом «Львів – Ковель».

Як встановили співробітники ДАІ, водій автомобіля 25-річний житель міста Нововолинськ Волинської області, на перехресті вулиць Промислова – Львівська, ігноруючи світловий та звуковий сигнали світлофора (проїзд заборонено), об’їхав зачинений шлагбаум залізничного переїзду та виїхав на колію.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та тупої травми живота. Його госпіталізували у Червоноградську центральну міську лікарню.

Окрім водія постраждало троє його пасажирів. У 21-річної жительки міста Нововолинськ – множинні забої м’яких тканин тіла зліва та тупа травма живота, у 32-річного жителя міста Нововолинськ – забійна рана голови справа, а у 4-місячної дівчинки –закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м’яких тканин тім’яної ділянки голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *