ОСТАННІ НОВИНИ

22 червня у Львові може бути ще гіршим, ніж 9 травня?

Львівський портал

|

Події у Львові 22 червня можуть бути ще гіршими, ніж те, що відбулося 9 травня, вважає політолог Юрій Шведа.  “Якщо будуть реалізовані ті сценарії, про які зараз говорять, – про весь цей мало не світовий інтернаціонал у Львові, то події 9 травня видадуться всім казкою” – наголосив політолог.

Також він наголосив на тому, що проблемою є те, що влада не є нейтральною і не стоїть на сторожі закону, як би мало бути, а фактично підтримує одну зі сторін у цьому протистоянні лівих і правих.

Його колега Ігор Танчин з цього приводу наголосив, що не можна забувати про те, що у Росії розпочинаються президентські вибори і тамтешня влада конче мусить показати, як вона одна-єдина борониться перед фашистами з Грузії, Естонії , а тепер ще й України.

“Це також їм треба продемонструвати своїм виборцям і ми тут також граємо для росіян. Медведєв вже заявляє, що російська має поставити на місце “фашиствующих молодчіков” в Україні” – наголосив він.

За словами І.Танчина, саме російські вибори є однією з причин, чому 9 травня у Львові відбулася вже згадана провокація. Крім того, чинна українська влада, організовуючи саме такий сценарій, мала за мету відволікти населення держави від провалу дій уряду, який не може впоратися з подорожчанням життя і зниження його рівня. Третя причина цих подій, на думку І.Танчина полягає в тому, що чинна влада також пам`ятає про те, що вибори в парламент уже наступного року і такими діями намагається розколоти доволі розмаїтий помаранчевий електорат. Йдеться про те, щоби перетворити Галичину на таке собі радикальне гетто, яке не сприйматимуть не тільки в Донбасі, але й одразу ж за Збручем. Відтак, вважає експерти, чинна влада сподівається на цьому зіграти, щоби не допустити консолідації виборців, що не хочуть голосувати за чинну владу.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *