Для закоханих проведуть нічну екскурсію трамваєм

Львівський портал

|

На нічну екскурсію трамваєм в рамках проекту «Львів – містозакоханих» зголосилося вже понад 20 пар. Ведучі, у ролях Пелагії і Мікеліні,розповідатимуть учасникам про романтичні історії кохання львів’ян. Про цеповідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Кожна з цих пар надіслала свої фото на адресу організаторівакції. Ці фото є на сайті www.lviv.travel.

Нічна екскурсія львівським трамваєм відбудеться 26 травня о23.00 год. Трамвай курсуватиме спеціальним маршрутом – пл. І. Франка – пл.Митна – пл. Ринок – просп. Свободи – пл. М. Шашкевича – вул. ген. Т. Чупринки.На кожній зупинці на учасників чекатиме цікава атракція – міні-вистава театрутанцю «АртРай», виступ клубу спортивно-бального танцю «Стиль», шоу з вогнями,романтичний фуршет та багато приємних сюрпризів.

Для участі у акції потрібно надіслати оригінальні фотозакоханої пари на електронну адресу [email protected] з позначкою«екскурсія», або приносити у відділ промоції Львівської міської ради (пл.Ринок, 1, каб. 301). Володарі найкращих світлин стануть пасажирами романтичноготрамваю.

Захід відбуватиметься в рамках промоційного проекту «Львів -місто закоханих». Організатором акції є відділ промоції міста Львівськоїміської ради.

Нагадаємо, в рамках промоційного проекту «Львів – містозакоханих»  у Львові проходила нічна екскурсія про історію танго у Львовіу музеї Соломії Крушельницької та вулична вистава про історію коханняльвівських Ромео і Джульєти Пелагії і Мікеліні із книги Ілька Лемка «Кохання ісмерть».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *