ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні обмежено рух на вулиці Шевченка

Львівський портал

|

Від сьогодні, у зв’язку з ремонтними роботами, рух на вул. Шевченка, від вул. Величковського до Рясне ІІ (шляхопровід), буде обмежено. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«На цій ділянці від сьогодні ми обмежили рух транспорту. Вона буде закрита руху протягом 10 днів. Об’їзд можна здійснювати на Брюховичі або на Городоцьку», – повідомив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Роботи на цій ділянці триватимуть до 10 травня. Виконує ремонт фірма «Онур».

Як повідомив Олександр Добоні, від сьогодні починають роботи з облаштування основи дороги.

«Планується від мосту до вулиці Величковського розширювати дорогу до 4-х полос. Хочемо після вулиці Величковського і до межі міста розширити дорогу приблизно на 1 метр», повідомив спеціаліст 1-ї категорії виробничо-технічного відділу Управління капітального будівництва Ігор Борецький.

Нагадаємо, на вулиці Шевченка планується повна заміна асфальтового покриття від в’їзду в місто до вулиці Винниця. Також на цьому відрізку буде замінено аварійний водогін.

Як повідомив Петро Мурава, на вулиці Городоцькій, зокрема, на ділянці від Мотозаводу до вул. Ряшівської, вже вчора закінчили асфальтування дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *