ОСТАННІ НОВИНИ

Дві тисяч осіб пікетують міську ради проти нової грошової оцінки землі

Львівський портал

|

Близько двох тисяч підприємців та працівників львівських промислових підприємств зібралися біля міської ради на акцію протесту проти введення в дію нової грошової оцінки землі.

Підприємці принесли під міську раду мішки із землею. На мішка вказано стару вартість плати за землю, але вона перекреслена і подано нову ціну землі, яка в кілька разів вища.

Учасники пікету скандують “Садового до народу!” та тримають в руках транспаранти: “Земельний терор не пройде!”, “На такій дорогій землі виростуть тільки злидні”, “Відмініть ухвалу про земельну поталу!”, “Обміняю метр квадратний землі на робочу візу в Європу. Вигнанець”, “Свободівці, де ваша совість!”, “Депутати, ви знищуєте останні заводи Львова!”, “Нагадаємо “Свободі” , депутат — слуга народу”, “Не провокуйте громадський землетрус!”, “Спочатку уряд нищить нас податковим кодексом, а тепер міська влада добиває своєю захланністю!” та інші.

У виступах учасники пікетування заявляють, що різке зростання вартості землі передовсім для промислових підприємств дуже негативно відіб`ється на конкурентній спроможності товарів львівських виробників, адже призведе до зростання собівартості товарів, а відтак — їх подорожчання. Крім того, промовці наголошують на тому, що багато хто з промислових виробників може збанкрутувати, бо нова вартість землі є для них непосильним тягарем.

Обабіч цього пікету облаштувався антигейпарад — близько 20 молодих людей тримають в руках кульки. Студенти і молодь звертаються до депутатів проти узаконення і поширення пропаганди гомосексуалізму і ювенальної юстиції. Вони одягнуті в білі футболки, на яких ззаду написано “Гомосексуалізм — геноцид народу” та тримають в руках повітряні кульки.

Учасники цього пікету просять депутати проголосувати за звернення до центральних органів влади, і Мін`юсту щодо скасування легації ради ЛГБТ і за скасування ювенальної юстиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *