ОСТАННІ НОВИНИ

Секретар Львівської міськради працюватиме під наглядом

Львівський портал

|

Вперше в Україні за роботою чиновника у його кабінеті цілодобово можна буде стежити у режимі он-лайн. Про це йдеться в повідомленні телеканалу ZIK. 
Під час нової інтерактивної програми «Особистий прийом» на телеканалі ZIK 11 березня секретар Львівської міськради Василь Павлюк у прямому ефірі пообіцяв, що за його роботою у службовому кабінеті цілодобово, в режимі он-лайн, зможе стежити кожен.

Ведучий програми Віктор Павлик нагадав секретарю Львівської міськради про передвиборчу обіцянку представників ВО «Свобода» встановити у своїх робочих кабінетах відеокамери для прямої трансляції в Інтернеті. На це Василь Павлюк пообіцяв, що цього тижня у його кабінеті встановлять відеокамеру для цілодобового спостереження.

«Ця камера буде постійно включена», – додав Василь Павлюк. Ведучий програми запропонував йому проводити цю відеотрансляцію на сайті телеканалу ZIK. Василь Павлюк радо погодився на цю пропозицію, тож уже невдовзі кожен охочий зможе спостерігати за його роботою у режимі он-лайн.

Як дізналися журналісти телеканалу, у вівторок в кабінеті секретаря міськради почали встановлювати відеокамеру. Після її випробування у тестовому режимі, вже наступного тижня на сайті телеканалу «ZIK» – www.ziktv.com.ua, всі охочі зможуть цілодобово спостерігати за тим, що відбувається у кабінеті чиновника. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *