ОСТАННІ НОВИНИ

На в’їзд у пішохідну зону Львова вже видали 32 перепустки

Львівський портал

|

 З початку місяця Галицька районна адміністрація видала 32 перепустки для заїзду у центральну частину міста, яка є пішохідною зоною. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми розпочали видавати перепустки з 2 березня. У найближчі дні буде видано ще 10 перепусток. І ще 6 осіб отримали відмову в наданні перепустки через відсутність повного переліку необхідних для цього документів», – зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень.

Нагадаємо, що 21 лютого Львівська міська рада прийняла рішення дозволити городянам, що зареєстровані або проживають у центральні частині міста (зона ЮНЕСКО, територія в межах пл. Міцкевича – пр. Свободи – пл. Торгова – вул. Валова – вул. Підвальна – вул. Галицька) під’їжджати до своїх будинків задля вирішення побутових проблем.

Для в’їзду у зазначену зону необхідно звернутись у Галицьку адміністрацію з пакетом документів (заява на ім’я голови районної адміністрації, технічний паспорт або доручення на право управління автомобілем, посвідчення водія і паспорт громадянина, який хоче в’їжджати у відповідну зону. Всі документи мають бути нотаріально завірені). Адміністрація зобов’язана видати перепустку у триденний термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *