ОСТАННІ НОВИНИ

Частина Львова має проблеми з водопостачанням через аварію на водогоні

Львівський портал

|

У зв’язку з ліквідацією аварії на магістральному водогоні «Городок – Львів» сьогодні, 11 березня з 11:00 до 20:00 год. подача води буде здійснюватися з обмеженим тиском за скороченим графіком у Залізничний район міста та житловий мікрорайон Левандівка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На час виконання робіт буде повністю припинене водопостачання м.Городок, с. Лапаївка та с. Зимна Вода.

«Магістральний водогін «Городок-Львів» поблизу с. Бартатів побудований ще у 1956 році і на цей час перебуває у гостро аварійному стані. Цього року ми вже вчетверте ліквідовуємо витоки води на згаданій ділянці водогону. У 2004 році ми розробили проектно-кошторисну документацію на заміну 6,7 км водогону діаметром 920 мм. Вартість проекту на той час склала 16,5 млн.грн. Звісно зараз кошторис вимагає коректування. Однак самотужки «Львівводоканал» не зможе профінансувати такі роботи. Сподіваємося на допомогу з бюджету, оскільки технічний стан водогону щороку погіршується, а кількість аварій невпинно зростає», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *