ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали подарували свято пацієнтам дитячого відділення психіатричної лікарні

Львівський портал

|

Члени первинної організації №13 «Родина» Сихівської районної організації Партії регіонів у неділю, 6 березня, провели соціальну акцію у дитячому відділенні Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації Партії регіонів.

Зокрема, активісти первинки влаштували для 30 маленьких пацієнтів відділення святковий стіл із солодощами, фруктами, соками та іншими смаколиками та протягом дня спілкувалися із дітками, розважаючи їх різноманітними іграми та конкурсами. Перед святковим застіллям відбулася спільна молитва.

Окрім цього, дитяче відділення лікарні та його пацієнти отримали подарунки від організаторів акції: кілька коробок солодощів, канцелярські товари, миючі засоби, футбольні м’ячі, настільні ігри та диски з мультфільмами. Також шестеро медичних працівниць дитячого відділення напередодні 8 березня отримали у подарунок квіти та солодощі.

У планах первинної організації Партії регіонів і надалі організовувати соціальні акції для діточок Львова. На переконання партійців, звертати увагу на дітей та їхні проблеми потрібно не лише напередодні зимових свят, але й протягом усього року, адже діти завжди раді подарункам та святам. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *