ОСТАННІ НОВИНИ

Авіакомпанії скасовують вівторкові рейси до Львова

Львівський портал

|

На початку квітня в аеропорту "Львів" будуть введені обмеження на злети і посадки повітряних суден через ремонт смуги. Літаки не зможуть літати сюди по вівторках, а в інші дні довжина смуги, доступна до використання, буде зменшена з 2510 до 1613 метрів. В аеропорту офіційно інформацію поки не підтвердили, проте авіакомпанії, що літають до Львова, вже почали коригувати свій розклад.

Зокрема, за словами прес-секретаря Lufthansa Ааге Дюнхаупт, авіакомпанія вже скасувала рейси Львів-Мюнхен по вівторках, а щоденну частоту польотів повернуть після завершення будівельних робіт у Львові.

Скасування рейсів Львів-Відень по вівторках підтвердив представник Austrian Airlines Міхаель Браун.

У той же час "Аеросвіт", який спільно з "Дніпроавіа" щодня літає до Львова з Києва, поки продаж квитків на рейси по вівторках не закривав. Польська LOT, яка виконує щоденні рейси до Варшави, змінить тип літаків, що літають на даному напрямку, з Boeing-737 і Embraer-170 на більш маленькі ATR, повідомили в прес-офісі перевізника. Авіакомпанія також скасувала рейси по вівторках.

Turkish Airlines ще не прийняла остаточного рішення щодо польотів до Львова під час дії обмежень. Неофіційно в авіакомпанії повідомили, що хотіли б залишитися у Львові і літати на більш маленькому Airbus A319, проте остаточне рішення буде залежати від наявності в аеропорту спеціального світлосигнального обладнання. Розглядається також можливість тимчасового переведення рейсу Стамбул-Львів в аеропорт Івано-Франківська.

Wizz Air Ukraine, що використовує 180-місні Airbus A320, швидше за все не буде переносити рейси в сусідні міста. Продаж квитків в усіх трьох напрямках зі Львова вже закрита на всі дні. Раніше Джон Стефенсон, виконавчий віце-президент групи Wizz Air, заявив, що через ремонтні роботи у Львові з`явиться більше можливостей щодо відкриття нових рейсів з Києва.

Раніше всі рейси зі Львова без пояснення причин скасували Міжнародні авіалінії України.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *