ОСТАННІ НОВИНИ

На львівському стадіоні облаштовують поле — Цимбалюк

Львівський портал

|

Роботи зі спорудження об`єктів інфраструктури довкола нового стадіону у Львові розпочнуться щойно дозволять погодні умови, заявив голова ЛОДА Михайло Цимбалюк. Про це інформує прес-служба ЛОДА. «Щойно буде відповідна температура повітря, ми приступаємо до робіт зі зведення об’єктів інфраструктури навколо стадіону – доріг, інженерних споруд. Розпочато роботи з облаштування поля, у квітні ми повинні побачити основу стадіону», – наголосив він за підсумками огляду стадіону, аеропорту, ЛАЗу, який відбувся 2 березня за участі заступника міністра закордонних справ України Євгена Микитенка, заступника державного секретаря Міністерства внутрішніх справ та адміністрації РП Пьотра Стаханьчика.

Щодо будівництва нового терміналу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів»», то голова ЛОДА зазначив, що цей об’єкт через низьку температуру повітря довелось забезпечити додатковим обігрівом: «Фінансування об’єктів стабільне. Жодних проблем немає».

Своєю чергою заступник міністра закордонних справ України наголосив, що він задоволений темпами будівництва об’єктів: «За рік зроблено фантастичний прорив. Ми 15 жовтня маємо відкривати стадіон, 25 листопада – термінал. Нашого гостя Пьотра Стаханьчика ми запросили на відкриття».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *