ОСТАННІ НОВИНИ

У Галицькому районі заборонили експлуатацію 21 ліфта

Львівський портал

|

 Під час перевірки підприємств житлово-комунального господарства Галицького району Львова заборонено експлуатацію 21 ліфта. Про це повідомляє Територіальне управління Держгірпромнагляду по Львівській області. Вісім ліфтів зупинені в житлових будинках КП «Айсберг», шість – у КП «Княже місто», по два – у КП «Старий Львів» та КП «Центральне», три ліфти зупинені у КП «Снопівське».

Про основні порушення, виявлені під час перевірок, поінформував начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у будівництві , енергетиці, котлонагляді і підіймальних спорудах Іван Мечержак.

Зокрема, не проведено у встановлений термін експертне обстеження ліфтів, які відпрацювали нормативний термін 25 років, ліфти не перереєстровані за новими власниками ЛКП, незадовільним є і стан диспетчерського зв’язку, не закриваються двері машинних відділень, відірвані обрамлення дверей шахти ліфта.

Крім того, періодичний технічний огляд ліфтів по ЛКП «Айсберг» проведено організацією ПП «Мрія-ліфт», яка не отримала у встановленому порядку дозволу на виконання цих робіт.

Складено графік проведення технічного опосвідчення ліфтів, згідно з яким Держгірпромнагляд дасть дозвіл на їх розпломбування для проведення профілактичних ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *