ОСТАННІ НОВИНИ

Головою Львівської міської організації Партії регіонів обрано Олега Барана

Львівський портал

|

Головою Львівської міської організації Партії регіонів обрано голову Залізничної районної у місті Львові організації Партії регіонів, депутата Львівської обласної ради Олега Барана. Відповідне рішення було прийнято 26 лютого під час конференції ЛМО Партії регіонів, повідомляє сайт ЛОО Партії регіонів. До участі у конференції було делеговано 58 представників районних організацій Партії регіонів у Львові, з яких присутніми були 55 делегатів.

Попередній голова Львівської міської організації Партії регіонів Ігор Гладиш на конференцію ЛМО ПР не прийшов. Хоча І. Гладиш був поінформований, що першим питанням у порядку денному конференції має бути його звіт про підсумки виборчої кампанії місцевих виборів 2010 року та проведені заходи для покращення роботи партійного осередку.

Відтак наступним питанням конференції стало внесення змін до керівного складу партосередку. Делегати конференції Львівської міської організації Партії регіонів майже одноголосно прийняли рішення про зняття з посади голови ЛМО ПР І. Гладиша, у зв’язку із його самоусуненням від партійної роботи, постійного ігнорування партійних зборів та однопартійців, використання партійного мандату задля реалізації особистих амбіцій, розв’язання інформаційної війни проти однопартійців через дріб’язкові образи та намагання внести розкол у лави Партії регіонів на Львівщині. «За» таке рішення проголосував 51 делегат партконференції.

Замість І.Гладиша висунули кандидатуру депутата Львівської облради Олега Барана, кандидатуру якого підтримала більшість делегатів.

Також конференція Львівської міської організації партії регіонів обрала делегатів на конференцію Львівської обласної організації ПР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *