ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко до Брюсселя не пустили

Львівський портал

|

Екс-прем`єр-міністру Юлії Тимошенко Генеральна прокуратура відмовила у задоволені її клопотання щодо можливості здійснити поїздку за кордон. Лідерка "Батьківщини" перебуває на підписці про невиїзд. Як повідомили у Відділі зв`язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури, слідчий у особливо важливих справах ГПУ мотивує своє рішення тим, що на вказаний час призначені слідчі дії у справі.

Крім того, є оперативні дані про те, що Тимошенко має намір скористатися поїздкою за кордон, щоб залишити Україну і ухилитися від слідства, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 січня Гепрокуратура вже відмовляла Тимошенко у клопотанні щодо відвідування Брюсселя.

За її словами, відмова слідчих мотивована тим, що запрошення на її ім`я відвідати Брюссель було надано англійською мовою, тобто без перекладу.

Генпрокуратура висунула проти Тимошенко обвинувачення за статтею "перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки". Екс-прем`єра звинувачують у нецільовому використанні 180 і 200 млн євро, отриманих Україною від продажу квот на викиди парникових газів в рамках Кіотського протоколу.

За рішенням правоохоронних органів, Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *