ОСТАННІ НОВИНИ

Влада наполегливо малює нам образ терориста із зброєю в руках - Ілик

Львівський портал

|

Останні події в Україні свідчать про те, що влада наполегливо малює образ терориста зі зброєю в руках, вважає голова ЛОПО ВО "Батьківщина" Роман Ілик. Про це він сказав під час телепрограми "Прямим текстом" на телеканалі "ЗІК", інформує прес-служба ЛОПО ВО "Батьківщина".
«Заяви міністра внутрішніх справ Могильова про кровопролиття 22 січня на Софіївській площі у Києві, підрив пам`ятника Сталіну у Запоріжжі, вибухи у Макіївці на Донеччині – усе це спрямовані дії влади, яка наполегливо малює нам образ терориста із зброєю в руках», – сказав він.

За словами Романа Ілика, те, що в Україні назріває терористичних та екстремістський рух – це спланована технологія влади, аби залякати суспільство, розширити повноваження правоохоронних органів та обмежити або й заборонити проведення масових заходів. «Під приводом боротьби з тероризмом можна проводити обшуки, здійснювати репресії, терор проти усіх опозиціонерів, обмежувати їх діяльність», – зазначив він.

«У всіх теленовинах ми чуємо про вибухи в Макіївці. Як звичайний громадянин реагує на це? Звичайно, у мирний час це бентежить та лякає. Це говорить про те, що в Україні наростає терористичний, екстремістський рух. І це дуже небезпечно, якщо ми Заході будемо діяти за сценарієм влади», – сказав Роман Ілик.

Тому на думку лідера Львівської обласної «Батьківщини», 22 січня у Києві має відбутись абсолютно мирний захід, на який прийдуть люди незалежно від партійності, віку, віросповідання, аби висловити основну позицію, яка є головним надбанням України – що ми одна велика країна.

«Дуже хотілося б, аби з боку екстремістських політичних сил не пролунали якісь радикальні заяви, бо це буде підігруванням насамперед владі. Нам не треба йти на Схід з бандерівськими війнами, а об`єднуватись навколо цінностей, які є важливими і в Донецьку, і у Львові», – сказав Роман Ілик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *