ОСТАННІ НОВИНИ

МВС хоче поховати кредитні спілки

Львівський портал

|

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) ініціює заборону діяльності кредитних спілок. Про це міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив з трибуни Верховної ради в ході години запитань до уряду. "Ми внесли пропозицію нагору, щоб кредитні спілки поховали ", – зазначив міністр.

За словами Могильова, кредитні спілки не мають великого значення в економіці країни, але дуже часто в результаті своєї діяльності завдають значної шкоди клієнтам.

Нагадаємо, у Національному банку України схиляються до думки, що валютне кредитування – це додаткові ризики для економіки, і розглядають можливість введення заборони на таке кредитування фізосіб. "Нацбанк схиляється до думки, що валютне кредитування сьогодні для нашої економіки – це додаткові ризики, оскільки немає необхідних інструментів хеджування для позичальників", – заявив голова НБУ Сергій Арбузов. За його словами, Нацбанк сьогодні розробляє відповідні законодавчі норми з приводу валютного кредитування і веде відповідні консультації з міжнародними фінансовими організаціями.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *