ОСТАННІ НОВИНИ

26 відомчих будинків прийнято у власність громади міста

Львівський портал

|

Протягом 2010 року у комунальну власність міста прийнято 26 відомчих будинків, з них 4 гуртожитки. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Від ВАТ «Львівський завод «Автонавантажувач» прийнято житлові будинки на вул. Шевченка, 402, 404, 414, 416, Величковського, 56, Левандівська, 9а та гуртожиток на вул. Шевченка, 362. Від Ставропігійського професійного ліцею прийнято у власність територіальної громади міста будинки на вул. Випасовій, 11 та Плужника, 4. Від ТзОВ «Ліфан ДК» прийнято будинки на вул. Шевченка, 262, Біберовича, 13а та гуртожитки на вул. Біберовича, 13 та 15.

Будинки на вул. Зубрівській, 26 та Манастирського, 3 прийнято від ВАТ «Іскра»; від ВАТ «Львівобленерго» – будинки на вул. Б. Хмельницького, 275 та Мідна, 8; від ВАТ «Концерн-Електрон» прийнято будинки на вул. Широкій, 81, Комарова, 2 та Квітки-Основ`яненка, 4. Будинок на Зубрівській, 32 передало ЗАТ «Житлово-будівельна компанія «Ваш дім», на вул. Зубрівській, 7а – Фтизіопульмонологічний центр, на вул. Пулюя, 34а -Вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму, на вул. Б. Хмельницького, 205 від ВАТ «Львівський дослідний нафтомаслозавод», вул. Медової Печери, 23 від ЗАТ «Львівшляхрембуд» та на вул. Шевченка, 66 від Регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області.

Для передачі цих будинків у комунальну власність Львова прийнято відповідні ухвали, проте сам процес оформлення документів у деяких будинках ще триває, повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *