ОСТАННІ НОВИНИ

Котельні та ЦТП знову залишаються без електропостачання

Львівський портал

|

Учора без струму залишалися шість котелень та 10 ЦТП, повідомляє прес-служба Львівської міськради, посилаючись на дані головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта. За словами Володимира Штейбарта, навіть короткочасне знеструмлення призводить до погіршення якості теплопостачання, адже призводить до зупинки об’єктів теплопостачання, які працюють в автоматичному режимі, зокрема насосних станцій на ЦТП.

Водночас він зазначив, що у святкові та вихідні дні теплопостачання подавалося у всі будинки.  «Усі об’єкти теплопостачання працюють у звичному режимі, витримуючи необхідні параметри подачі теплоносія, щоб забезпечити опаленням усі будинки, які обслуговує «Львівтеплоенерго». З початку опалювального сезону підприємство вчасно отримує ліміти газу, тому стабільно забезпечує теплом своїх споживачів. Зважаючи на велику кількість вихідних днів, на підприємстві працюють чергові бригади, які тримають під контролем якість і надійність теплопостачання. Чергові бригади працюють кожних вихідних та у святкові дні», – зазначив Володимир Штейбарт.

Як інформує диспетчерська служба ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок, 5 січня, опалення і гаряче водопостачання підприємство здійснює практично до усіх своїх споживачів.

Тепло подається до 1606 будинків. Опалення не отримує ЗАТ «Ірокс», вул. Бальзака, 25. Причина відсутності опалення – відмова абонента. Також опалення не подається до будинку на вул. Пасічній, 71а через порив внутрішньої системи опалення. Гарячу воду ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає до усіх 1095 будинків. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *