ОСТАННІ НОВИНИ

У «Батьківщині» задоволені вимогою Львівської облради припинити політичний терор

Львівський портал

|

Львівська обласна організація партії ВО «Батьківшина» схвалює сьогоднішнє звернення Львівської облради до Президента, парламенту та Генпрокурора з вимогою припинити політичний терор в Україні, зокрема, проти Юлії Тимошенко та членів її уряду.
«Зрозуміло, що найбільших переслідувань сьогодні зазнають члени команди Юлії Тимошенко та безпосередньо лідер «Батьківщини», за яку у другому турі президентських виборів у лютому 2010 проголосувало 86 відсотків мешканців Львівщини. Тому для нас дуже важливо, що Львівська обласна рада, у якій, на жаль, не представлена наша партія, поставила чітку вимогу Януковичу – припинити політичний терор», – прокоментував це рішення лідер Львівської обласної «Батьківщини» Роман Ілик.

У заяві засуджено арешти та кримінальне переслідування екс-міністра навколишнього середовища Георгія Філіпчука, екс-міністра внутрішніх справ Юрії Луценка, колишнього першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Ігоря Віденка, колишнього керівника Державної митниці Анатолія Макаренка, колишнього міністра економіки Богдана Данилишина, відповідальних осіб у колишньому уряді Валерія Іващенка, Тараса Шепітька, Тетяни Грицун, Тетяни Слюз, Марії Кушнір.

Нагадаємо, учора із пропозицією прийняту таку заяву до депутатів Львівської обласної ради звернулось понад 220 делегатів конференції Львівської обласної організації ВО «Батьківщина».

Ухвалення подібних звернень представники «Батьківщини» ініціюватимуть у місцевих радах Львівщини усіх рівнів, повідомляє прес-служба ЛОПО ВО «Батьківщина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *