ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада протестує проти політичних розправ над опозицією

Львівський портал

|

Депутати Львівської облради ухвалили заяву, у якій висловлюють рішучий протест політичним розправам зі сторони чинної влади. За відповідне рішення проголосували 74 обранців. Як зазначено у документі, влада, вибірково застосовує закон у вигляді репресій щодо представників опозиційних політичних сил. "За вказівками президента правоохоронні органи здійснюють кроки, котрі нищать явище політичного інакомислія і свободи слова, що буде останнім ударом для українського демократичного устрою" – зазначено у документі.

Також у заяві йдеться про те, що першочергово під репресії потрапили лідерка опозиції Юлія Тимошенко та члени її уряду. За задумом ініціатоірв персмлідувань, вважають депутати облради, такі дії мають посіяти всезагальний страх.

"Львівська облрада заявляє, що будь які дії силових правоохоронних органів та органів податкової адміністрації, КРУ, інших дозвільних та контролюючих організацій щодо членів і структур опозиційних політичних партій, громадських організацій та активістів, підприємців і підприємств, які відверто декларують свої політичні симпатії, будуть розцінюватися нами виключно в політичній площині – як політичні переслідування та репресії інакодумців" – йдеться в тексті заяви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *