ОСТАННІ НОВИНИ

Понад півтисячі дітей та батьків цього року безкоштовно відвідали львівські театри

Львівський портал

|

У рамках соціальної кампанії Львівської міської ради «Добрі справи», понад 500 дітей з малозабезпечених та багатодітних родин безкоштовно відвідали вистави у міських театрах, інформує прес-служба Львівської міськради.
Зокрема, за цей час 530 дітей з батьками переглянуло 37 вистав у театрах «І люди, і ляльки», «Воскресіння», «Перший український театр для дітей та юнацтва». Це були лялькові вистави як для дітей дошкільного віку («У зайчатка біла хатка», «Теремок», «Хто сказав «м`яв», «Зайчик-Хвалько», «Дикі лебеді»), так і для школярів («Попелюшка», «Пеппі – довга панчоха», «Дюймовочка»). Старшокласники мали можливість переглянути вистави «Вишневий сад», «Розбите серце», «Йов».

«Ми щиро вдячні всім міським установам, які долучилися до цієї акції. Маємо надію, що наступного року наш проект підтримають й інші театри міста, щоб більше сімей змогли безкоштовно переглянути вистави та весело провести дозвілля», – зазначила координатор кампанії «Добрі справи» Ольга Каспришин.

«Витрати сім`ї – це переважно продукти харчування та одяг, а на організацію дозвілля для всієї родини нечасто є кошти. Я була приємно здивована, коли мені зателефонували з мерії та запропонували безкоштовно відвідати театр. Щиро вдячна міській раді за організацію такого чудового відпочинку для моїх діток», – зазначила мати п`ятьох дітей п. Надія.

Проект «Добрі справи» – соціальна кампанія, яку управління внутрішньої політики Львівської міської ради розпочало в грудні 2009 року задля підтримки багатодітних та малозабезпечених мешканців Львова. У рамках проекту понад 200 родин отримало адресну допомогу від підприємців, міські театри надали безкоштовно понад 500 квитків на вистави, волонтери провели корисні майстер-класи для дітей-сиріт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *