ОСТАННІ НОВИНИ

На Новий рік на вокзалах та у потягах збільшать кількість патрулів МВС

Львівський портал

|

Для забезпечення громадського порядку під час святкових днів на об`єктах залізниці у західному регіоні буде залучено 330 інспекторів патрульної служби лінійних відділів внутрішніх справ. Ще 72 міліціонери у складі нарядів супроводження поїздів охоронятимуть спокій пасажирів у поїздах пасажирського, місцевого та приміського сполучення. Про це повідомляє СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.
Найбільша кількість нарядів забезпечуватиме правопорядок та буде надавати допомогу громадянам, які її потребують, на станціях розташованих у гірській місцевості. Для цього на спеціальних заняттях міліціонери вивчали методи надання медичної допомоги при переохолодженні, травмах пов`язаних із падіннями під час швидкісного спуску з гір у місцях не пристосованих для занять гірськолижним спортом. Також правоохоронці отримали спеціальні інформаційні довідники з питань курортно-туристичної справи в українських Карпатах.

Кількість нарядів патрульної служби на об`єктах Львівської залізниці також збільшена за рахунок залучення військовослужбовців Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *