ОСТАННІ НОВИНИ

Казначейство заблокувало понад 13 млн грн міських коштів

Львівський портал

|

Як повідомили в департаменті фінансової політики Львівської міської ради, станом на 30 грудня 2010 року, непроплаченими через Державне казначейство залишаються понад 13 млн грн. міських коштів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
Зокрема, це видатки на фінансову підтримку громадських організацій, ремонт доріг, освіту. Також це ставить під загрозу виплату з/п працівникам.

Загальна сума невиплачених платіжних доручень становить понад 13 млн грн., зокрема, в спеціальному фонді – 9,1 млн грн., а в загальному фонді  – 4,2 млн грн.

Як повідомили в департаменті фінансової політики, Львівська міська рада перерахувала свої кошти для розрахунків із підрядниками та установами на рахунки Державного казначейства, натомість Державне казначейство далі не здійснює проплат підрядникам.

«При наявності грошей у нас на рахунках, казначейство вилучає їх і оплачує свої рахунки. Нам не дають користуватися нашими коштами. То ж про яке місцеве самоврядування може йти мова», – зазначив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Львівська міська рада закликає Держказначейство не блокувати виконання платіжних доручень міста, щоб не спричинити погіршення фінансового стану підприємств та організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *