ОСТАННІ НОВИНИ

Адвокат оскаржив арешт Луценка

Львівський портал

|

Адвокат екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ігор Фомін просить Апеляційний суд Києва оскаржити арешт його підзахисного. Він просить суд скасувати рішення Печерського райсуду як незаконне й залишити чинним запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
Фомін подав апеляційну скаргу на зазначене рішення суду в четвер, 30 грудня.

Нагадаємо, 27 грудня Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід Луценку з підписки про невиїзд натримання під вартою до 27 лютого.

Суд прийняв це рішення в рамках кримінальної справи за обвинуваченням Луценка за частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, скоєне в особливо великому розмірі або організованою групою) і частини 3 статті 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу (справа про незаконне нарахування водію Луценка пенсії).

29 грудня партія "Народна Самооборона" заявила про пред`явлення Генеральною прокуратурою обвинувачень Луценку в зловживанні владою або службовим становищем у кримінальній справі про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка в 2004 році.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *