ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівської області вимагає екстрадиції винуватця смертельного ДТП

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області направлено до правоохоронних органів Чеської Республіки запит про видачу в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності гр.Р., якого розшукують за вчинення ДТП, внаслідок якого дві особи загинули, а четверо отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
Правоохоронні органами Чеської Республіки встановили місце перебування громадянина України Р., котрий органом досудового слідства обвинувачується у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб.

Оскільки обвинувачений ухилився від явки за викликом українських правоохоронних органів і втік виїхав за межі України, його оголошено в міжнародний розшук та обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Після отримання повідомлення від чеських правоохоронців прокуратура Львівської області організувала підготовку клопотання до компетентних органів Чеської Республіки про видачу (екстрадицію) громадянина Р. в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинений ним злочин.

Запит про видачу Р. підтримано Генеральною прокуратурою України, якою це клопотання надіслано для розгляду до Міністерства юстиції Чеської Республіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *