ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року на Городоцькій встановлять два світлофори

Львівський портал

|

На відремонтованій ділянці вулиці Городоцької з наступного року встановлять два світлофори і облаштують зупинку громадського транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Як повідомили представники підрядної організації «Балтом Україна», демонтований під час ремонту світлофор та зупинка громадського транспорту біля будинку №280 на вул. Городоцькій будуть встановлені. Однак, відповідно до проекту, новий пішохідний перехід у порівнянні з попереднім зміщено на 50 м. у бік виїзду з міста. Там влаштують і новий світлофор.

Також буде встановлено ще один додатковий світлофор у напрямку до вул. Ряшівської. «На наступний рік нам ще залишилось виконати робот з благоустрою. Зокрема, замостити бруківкою роздільну смугу. Тобто, виконати ті роботи, які нададуть вулиці естетичного вигляду», – зазначили у компанії «Балтом Україна».

Нагадаємо, цього року вул. Городоцьку ремонтували на ділянці від кільця до вул. Ряшівської. Довжина відремонтованої ділянки складає 3,7 км. Це перехідний об`єкт і наступного року роботи тут продовжать. Зокрема, вулицю ремонтуватимуть на ділянці від вул. Ряшівської до мотозаводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *