ОСТАННІ НОВИНИ

Луценку загрожує 10 років з конфіскацією майна

Львівський портал

|

Екс-міністр МВС звинувачується за ч.3 ст. 364 Кримінального кодексу. Юрію Луценку загрожує 10 років з конфіскацією. Про це повідомив адвокат Ігор Фомін.

"Його звинувачують у новій справі – за ч. 3 ст. 364 КК "Зловживання службовим становищем працівником правоохоронних органів", – розповів Фомін.

"Мова йде про те, що під час перебування міністром він підписав документ про продовження оперативно-розшукових заходів у рамках розслідування отруєння Ющенка. Раніше вже була очна ставка з одним із оперативних працівників, а буквально у вихідні порушили кримінальну справу вже проти Юрія Віталійовича. Про це я знаю з його слів – постанову мені не дали".

Поки Луценка затримано за ст. 115 Кримінального процесуального кодексу на 72 години, далі – слово за судом.

Нагадаємо, Луценка затримали співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа" близько 13 години дня біля його квартири на вулиці Старонаводницькій в Печерському районі, коли він виходив погуляти із собакою.

"БЮТ-Батьківщина" вже звернулися до президента з вимогою щодо Луценка, бо, за їхніми словами, "Янукович фактично визнав, що так звані правоохоронні органи всі свої дії узгоджують саме з ним".

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *