ОСТАННІ НОВИНИ

Верховна Рада ухвалила бюджет-2011 “стахановськими” темпами

Львівський портал

|

Верховна Рада України (ВР) прийняла у другому читанні та в цілому законопроект "Про державний бюджет України на 2011 р." (№ 7000 від 10.12.2010 р.), розроблений Кабінетом міністрів України.
Відповідне рішення підтримали 279 народних депутатів. (ПР – 179, БЮТБ – 0, НУ-НС – 22, КПУ – 23, Народна партія -20 , позафракційні -35 ).
Під час розгляду та ухвалення законодавчого акту у сесійній залі парламенту був присутній прем`єр-міністр України Микола Азаров.

Крім того, парламентарі ухвалили рішення про доручення Кабінету міністрів України у 2011 р. збільшити видатки по соціальним статтям ухваленого держбюджету. Відповідну пропозицію, ініційовану головою ВР Володимиром Литвином, підтримали 275 народних депутатів.

Відзначимо, що сьогодні зранку фракція БЮТ-Батьківщина залишила залу парламенту. Народні депутати відзначили, що до тих пір, поки не будуть враховані їхні поправки до закону про держбюджет на 2011 р., і до тих пір, поки не буде перекваліфіковано кримінальну справу, порушену Генпрокуратурою за фактом подій, що відбулися 16 грудня 2010 р., вони не повернутися до сесійної зали.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *