ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет області на 2011 рік затвердять ще до Різдва?

Львівський портал

|

Бюджет Львівської області на наступний рік мають затвердити п`ятого січня, заявив під час наради з питань формування обласного бюджету перший заступник голови ЛОДА Мирон Янків. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
«Львівська обласна рада готується до прийняття бюджету на 2011 рік. Профільні комісії готові взяти активну участь у бюджетному процесі, – зауважив голова облради Олег Панькевич. – Ми зацікавлені, щоб обласний бюджет був прийнятий вчасно».

Натомість начальник Головного фінансового управління Олег Демків розповів, що проект бюджету буде передано в обласну раду одразу ж після того, як парламент затвердить державний бюджет.

«До 24 грудня повинен бути прийнятий державний бюджет на 2011 рік, а 28-29 грудня його мають опублікувати. Після цього протягом чотирьох днів облдержадміністрація повинна подати до облради проект обласного бюджету», – зазначив він.
Олег Демків розповів також, що зважаючи на зміни у чинному законодавстві, Головне фінансове управління проводить роз`яснювальну роботу серед відповідальних за формування районних бюджетів.

«Потрібно оцінити економічну ефективність обласних галузевих програм, тому протягом цього тижня в профільних комісіях обласної ради заслуховуватимуть виконання цих програм», – зауважив Олег Демків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *