ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров вже дав доручення оновленому Кабміну терміново скорочувати апарати

Львівський портал

|

Оновлений Кабінет Міністрів у п`ятницю провів своє перше організаційне засідання, повідомляється на офіційному сайті Кабміну.Перше засідання Кабінету Міністрів, сформованого відповідно до указу Президента про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади, було організаційним.
У ході засідання Прем`єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем`єрам і міністрам забезпечити безумовне виконання покладених на них функцій. Їм також доручено терміново розпочати процес ліквідації та реорганізації міністерств і відомств, вжити заходів щодо скорочення чисельності апаратів і створення нових органів.
Прем`єр підкреслив, що адміністративна реформа ставить перед собою за мету забезпечити новий якісний рівень взаємодії центральних органів влади c органами місцевої влади.

"Ліквідація та реорганізація повинна відбуватися з максимальним повагою і урахуванням інтересів людей, які працюють в цих структурах", – підкреслив М.Азаров.

Нагадаємо, учора Президент України підписав Указ № 1085/2010 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", згідно з яким в Україні ліквідовано ряд міністерств та відомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *