ОСТАННІ НОВИНИ

«Олімпійську надію 2022» скерують на розгляд Державного агентства з управління національними проектами

Львівський портал

|

Учора в Львівській ОДА відбулась робоча нарада з питань реалізації проектів національного значення, що були визначені на засіданні Комітету з економічних реформ 25 серпня 2010 р, повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.
Під час наради заступник голови ЛОДА Геннадій Дмитренко повідомив присутніх, що на сьогоднішній день Державне агентство України з управління національними проектами приступило до практичної стадії реалізації проектів, призначено керівників проектних груп, та активно розпочалася робота щодо початку підготовки техніко-економічного обґрунтування проектів. Передбачається, що національні проекти будуть реалізовуватися за принципом приватно-державного партнерства. При цьому за кошти Державного бюджету України, фінансуватиметься підготовка техніко-економічного обґрунтування проекту, а реалізація проектів відбуватиметься за кошти інвесторів.

На нараді були також присутні керівники галузевих управлінь Львівської обласної державної адміністрації, які, своєю чергою, запропонували підготувати для подачі у агентство, низку економічних та соціально важливих проектів від Львівської області. Так, начальник управління фізичної культури та спорту Ю. Майборода запропонував включити до переліку пропозицій проект підготовки до Зимової Олімпіади «Олімпійська надія 2022».

Своєю чергою, начальник відділу управління навколишнього середовища Г. Башта запропонувала подати проекти переробки твердих побутових відходів, один з яких реалізовується у м. Червонограді. Також до переліку було запропоновано включити проекти, що стосуються енергозберігаючої сфери.

Головне управління економіки та інвестицій облдержадміністрації запрошує підприємства Львівщини та фахівців з інвестування подавати свої пропозиції та зауваження за електронною адресою: [email protected].

Телефон для довідок (032) 261-29-67.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *