ОСТАННІ НОВИНИ

Для гостей Євро-2012 зроблять єдиний проїзний квиток вартістю 18-25 євро

Львівський портал

|

Усі чотири українські міста-господарі Євро-2012 повинні ввести єдиний проїзний квиток для міського транспорту. Про це наголосив вчора у Києві на прес-конференції віце-прем`єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков. Урядовець підкреслив, що ціна на «проїзний» всередині міст повинна бути обґрунтованою і доступною для людей.Для цього у Харкові вже створено єдиного пасажирського перевізника підприємство «Харків Пасажирський», який має об`єднати КП «Харківський метрополітен», КП «Міськелектротранс» та комунальні автобуси. У найближчих планах цього підприємства – створення єдиного проїзного квитка на весь міський транспорт.

У коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» Борис Колесніков зазначив, що квиток буде мати вигляд пластикової картки, а ціну такого квитка, яка буде діяти в усіх містах протягом всього періоду чемпіонату, визначать міста.

«Попередня ціна, яка обговорювалась, – 18-25 євро на весь період турніру. Проте це не стосується міст, які мають метрополітен», – підкреслив віце-прем`єр.

За словами урядовця, єдиний проїзний – це важливе рішення і крок назустріч вболівальникам. «Кілька днів тому Росія отримала чемпіонат світу-2018. Не останню роль у цьому зіграв аргумент відмови від плати за громадський транспорт на користь вболівальників. Катар зробив те саме. Результати ви знаєте самі», – пояснив Борис Колесніков.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *