ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував соціальний проект «Український подарунок дітям до дня Святого Миколая» - 2010

Львівський портал

|

Вдруге поспіль у Львові стартував соціальний проект «Український подарунок дітям до дня Святого Миколая» – 2010. Проект і надалі спрямований на виготовлення та розповсюдження навчально-пізнавального дитячого українського подарунка у вигляді пазлів з двома сюжетами. Подарунок передовсім покликаний виховувати у дітях знання українських традицій, розказує про Різдвяні свята. Вихід подарунка присвячений традиційному «дитячому» святу – дня Святого Миколая, який приносить подарунки чемним дітям. Про це повідомили у рекламній агенції «Золоті Ідеї», котрій належить ідея та організація проекту.

Ідея проекту – звернути увагу дорослих, а саме батьків, вчителів, вихователів на те, що юне покоління українців через іграшки, через фільми, через музику виховується на «чужих» образах, які ніяк не пов’язані з їх Батьківщиною, і таким чином втрачають свою національну ідентичність. 

Цього року подарунок буде цікавий тим, що крім пазлів діти отримають заготовку різдвяної  листівки, яку зможуть оформити своїми руками і привітати нею своїх близьких чи родичів.

Минулорічний проект показав, що попри все є люди і фірми, яким не байдуже, якими іграшками користується і на чиїх персонажах виростає нове покоління України. Вже вдруге нас підтримали низка відомих львівських фірм. Цього року генеральним партнером проекту стала мережа аптек «D.S.».

Проект «Український подарунок дітям до дня Святого Миколая» – це не тільки подарунки. У межах проекту буде започатковано конкурс дитячих малюнків на тему «Різдвяні свята очима дітей». Роботи конкурсантів будуть оцінюватися конкурсною комісією, яку вдруге поспіль погодився очолити відомий український художник, лауреат Шевченківської премії Євген Безніско. Лауреати конкурсу отримають подарунки від агенції «Золоті Ідеї» та партнерів проекту. Переможці конкурсу отримають цінні призи. 

Урочистий фінал конкурсу заплановано на 30 січня 2011 р. у торгово-розважальному комплексі «Кінг Крос Леополіс». 

Інформацію про хід проекту за 2010 рік можна буде отримати з газет, на радіо, на телеканалах, веб-ресурсах медіапертнерів проекту, а також на офіційному веб-сайті проекту http://tradycii.com.ua та http://mykolay2010.tradycii.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *